26.03.2024

Minik öğrenciler için "tekne orucu iftarı" düzenlendi

Espiye’de Minik Öğrenciler için "tekne orucu iftarı" düzenlendi. İlçe Müftülüğü tarafından 4-6 yaş Kur'an kursu öğrencileri için "Tekne Orucu İftarı" düzenlendi.
Müftülüğe bağlı Mescidi Aksa Camii 4-6 Yaş Grubu Kur’an Kursu, çocukları oruca alıştırmak ve ibadeti sevdirmek amacıyla için "Tekne Orucu İftarı" düzenledi.
Öğle ezanıyla beraber sembolik olarak oruçlarını açan çocukların iftar sevincine ortak olan Espiye İlçe Müftümüz Osman Gülbe, "Her çocuk, oruç tutan anne ve babasına özenir. Çocuklar kendilerini de sahura kaldırılmasını isteyerek oruç tutmak ister. Çocuklarımızın oruçlarını severek tutmaları büyük önem arz ediyor. Bizler de öğrencilerimizin, oruç tutmanın sevincine ve mutluluklarına ortak olmak, bu güzel ibadete alıştırmak için öğrencilerimize iftar etkinliği gerçekleştirdik." dedi.
Minik öğrencileri tebrik eden Müftümüz Gülbe,etkinliği düzenleyen Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür etti.
(FİKRET BIYIK)