28.03.2024

MÜFTÜ GÜLBE'DEN ÖĞRENCİYE ÖDÜL

Espiye ilçe Müftümüz Osman Gülbe ,TRT1'de yayınlanan Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması'nda haftanın birincisi seçilen Şehit Murat Şahin Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu öğrencisi Mevlüt Akbayrak'ı, başarısından dolayı ödüllendirdi.
Müftümüz Gülbe, "Giresun ve Espiye ilçemizi en iyi şekilde temsil eden değerli öğrencimiz Mevlüt Akbayrak'ı, yarışma sürecindeki başarısından dolayı tebrik ediyorum. Bu muazzam başarı, sadece bireysel çabalarının değil, aynı zamanda sevgili ailesinin,Yatılı Erkek Kur'an kursu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulu’unun desteğiyle elde edilmiş büyük bir başarıdır. Kıymetli öğrencimiz Mevlüt Akbayrak'a, bundan sonraki hayatında sürecinde başarılar diliyorum. " dedi. (FİKRET BIYIK)