04.04.2024

Espiye'de 'Arife Çiçekleri' açtı

Danimarka Türk Diyanet Vakfı ve TDV iş birliğinde hayırseverlerin desteğiyle Giresun Espiye'de yetim çocuklara ihtiyaç kart ve bayramlık kıyafet hediye edildi.
Danimarka Türk Diyanet Vakfının katkısı ve Türkiye Diyanet Vakfı Giresun Espiye Şubesinin koordinesinde "Arife Çiçekleri İyilik ve Dayanışma Buluşması" düzenlendi.
Espiye'de, "Arife Çiçekleri" projesi kapsamında Ramazan bayramı öncesinde 105 yetim çocuğa ihtiyaç kartı ve bayramlık kıyafet hediye edildi.
Müftülük makamında düzenlenen programda konuşan Espiye Müftümüz Osman Gülbe, Danimarka'dan Türk vatandaşların desteklerini ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi.
Gönül köprüleri kurarak yetimlerin bayram sevincine vesile olunduklarını ifade eden Müftümüz Gülbe, "Yetim yavrularımızın bayram sevincine ortak olmanın, yetim ve öksüzlerin ışıl ışıl gözlerine bayram sevincini taşımanın mutluluğunu yaşıyoruz. 'Arife Çiçekleri' projesine destek veren tüm vatandaşlarımıza gönülden teşekkür ederim." dedi. (FİKRET BIYIK)