15.04.2024

MÜFTÜMÜZ GÜLBE'DEN EMNİYETE ZİYARET

Espiye ilçe Müftümüz Osman Gülbe ve Şube Müdürümüz Ömer Çınar ile birlikte Espiye Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti.
Ziyarette,Emniyet Müdürü Yahya Aslan 'dan çalışmalar hakkında bilgi alan Müftümüz Osman Gülbe,Türk Polis Teşkilatımızın 179. yılını kutladı.
Müdür Yahya Aslan'a Kur'anı kerim hediye eden Müftümüz Gülbe, "Huzurun, asayiş ve güvenliğin teminatı; her koşulda gece gündüz görevinin başında olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. yılını kutluyorum. Şehitlerimizi rahmetle,Gazilerimizi şükranla anıyor, başta Espiyemizin huzur ve güvenliği için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapan kahraman teşkilat mensuplarımız olmak üzere, ülkemizin dört bir yanında görev yapan emniyet güçlerimize huzur ve esenlikler diliyorum" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Emniyet Müdürü Yahya Aslan, Müftümüz Osman Gülbe ve Şube Müdürümüz Ömer Çınar'a teşekkür etti. (FİKRET BIYIK)