25.04.2024

Müftümüz Gülbe, Ebeler Haftasını Kutladı

Espiye ilçe Müftümüz Osman Gülbe,Espiye devlet hastanesinde görev yapan ebeleri ziyaret ederek haftalarını kutladı.
Müftümüz Osman Gülbe, müftülük vaizi Gülgün Hoşnut Göl,Din Hizmetleri Uzmanı Orhan Cesur ve hastane din görevlisi Emin Usta ile birlikte Espiye Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Habip Resul Birinci,Hastane Müdürü Selami Karaman ve Başhemşire Handan Cebeci’ yi hastane de ziyaret ederek ,ebeler haftasını kutladı.
Sağlık çalışanı ebelere çiçek ve Diyanet yayınları olan kitap ve dergi takdim ederek haftalarını kutlayan Müftü Gülbe, ebelerin bireyi ve toplumu bilinçlendirerek halk sağlığının korunması ve sağlıklı nesillerin oluşmasında büyük sorumluluklar üstlenmekte olduğunu söyledi.
Müftü Gülbe, “Kutsal bir görevi yerine getiren tüm ebelerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftasını kutluyorum. Sağlıklı bir hayat geçirmelerini diliyorum. Çalışma hayatlarında başarılar diliyorum ” dedi.(FİKRET BIYIK)