29.04.2024

MİNİK ÖĞRENCİLERİN KUR'AN OKUMA SEVİNCİ

Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı Safiye Hatun 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursunda Kur'an-ı Kerim'e geçen 5 öğrenci Kur'an öğrenmenin sevincini yaşadı.
Minik öğrencilerin mutluluğuna ortak olma adına etkinliğe katılan Espiye Müftümüz Osman Gülbe, kurs öğreticileri ve minik öğrencileri tebrik ederek, öğrencilere Kur’an-ı Kerim ve başarı belgesi verdi.
Müftümüz Gülbe, “Kur’an okumak için öncelikle elif-bayı öğrenen minikler, azimli çalışmaları sonucunda Kur’an-ı Kerim okumaya geçti. Büyük başarı gösteren öğrencileri, velileri ve kurs öğreticilerini kutluyorum.” dedi.
Çocukların Kur’an-ı Kerim'i ve Peygamber Efendimizin hayatını öğrenmek için çok hevesli olduklarını belirten Gülbe, çocukların ahlaklı, erdemli ve adil bireyler olarak yetiştirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini, gelecek nesillere güzel bir dünyayı miras bırakmanın ancak onları iyi yetiştirmekle mümkün olabileceğini söyledi. (FİKRET BIYIK)