29.04.2024

Müftü Gülbe, Öğrencilerle buluştu

Espiye ilçe Müftümüz Osman Gülbe,Öğrencilerle buluştu. Müftümüz Gülbe,Espiye Şehit Cengiz Sarıbaş Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde eğitim gören ve okul pansiyonunda kalan öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.
Müftümüz Osman Gülbe ,öğrencilere “ Güzel Ahlak ve Gençliğin önemi” hakkında sohbet ederek çeşitli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilere derslerinde başarılar dileyen Müftümüz Gülbe, öğrencilerin sorularını da cevapladı.
Okullarda öğrencilere buluşmanın devam edeceğini belirten ve sohbete katılan öğrencilere Müftümüz Osman Gülbe, okul pansiyonunda kalan öğrencilerle buluşmasında emeği gecen Okul Müdürü Nihat Erdoğan^a ,Müdürü yardımcısı Murat Sarıaydın’a okul öğretmeni Enver Duran^a teşekkür etti.
(FİKRET BIYIK)