02.05.2024

Gülbe'den Tekstil İşçilerine Ziyaret

Espiye Müftümüz Osman Gülbe Müftülük Şube Müdürü Ömer Çınar ile birlikte İnstyle tekstil’de çalışan işçileri ziyaret ederek bereketli ve hayırlı kazançlar diledi.
Müftümüz Osman Gülbe,”Hem Çalışıyorum Hem Öğreniyorum” projesi kapsamında Espiye Esentepe Mahallesinde faaliyet gösteren Espiyeli vatandaşların istihdamına büyük katkı sağlayan ve yurt içine ve yurt dışına ihracat yapan İnstyle Tekstil’e incelemelerde bulundu.
Müftümüz Gülbe, İnstyle Tekstil yetkilisi Şevki Can Tosunoğlu’ndan Tekstil çalışmaları hakkında bilgi aldı. Şevki Can Tosunoğlu,2016 yılından bu yana faaliyet gösteren İnstyle Tekstil atölyesinde yaklaşık 100 işçinin çalıştığını söyledi.
Üretim bantlarında incelemelerde bulunan Müftü Gülbe, her gecen gün işçi sayısını artırarak büyümeye devam eden İnstyle Tekstil yetkililerini tebrik etti. Müftümüz Gülbe, günün anısına tekstilde çalışan en yaşlı bayana çiçek verdi.
Gülbe, "Esnaf ziyaretlerini önemsiyoruz. Her fırsatta esnafımızı ziyaret etmeye gayret ediyoruz. Bu vesileyle esnafımızın istek ve problemlerini dinleyerek ve esnafımıza helalinden bereketli bol kazançlar dileyerek manevi destek vermeye çalışıyoruz" dedi.
Müftümüz Gülbe, “ Dayanışma ve kardeşliğin en güzel tezahürlerini gördüğümüz toplumumuzda, bileğinin hakkını vererek, yüreğinin güzelliğini değere dönüştüren işçi kardeşlerimiz her zaman baş tacı edilmiştir. Bizler, alın terini kutsal gören, alnından akıttığı teri helale dönüştürmeyi her şeyin üzerinde tutan ve bütün insanlığa örnek bir dayanışma kültürünü yüzyıllardır yaşatan büyük bir medeniyetin mirasçılarıyız. Bizlere düşen görev, bu mirası ilelebet sahiplenerek ve korumaktır. Sermayesi alnının teri olan tüm işçi kardeşlerime sağlık, huzur, mutluluk ve başarı dolu nice güzel günler, hayırlı kazançlar diliyorum. ” şeklinde konuştu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten İnstyle Tekstil yetkilisi Şevki Can Tosunoğlu, Müftümüz Osman Gülbe ve Müftülük Şube Müdürümüz Ömer Çınar’a teşekkür etti. (FİKRET BIYIK)