25.03.2020

CAMİLERDEN DUA SESLERİ YÜKSELDİ

Yeni tip koronavirüs (covid-19) salgınının bir an önce son bulması, hastaların şifaya kavuşması için camilerin hoparlöründen yatsı ezanının ardından yapılan duaya tüm vatandaşlar amin dediler.

Espiye Ulu Cami İmam Hatibi Fatih TÜRKMEN 'in okuduğu Yatsı Ezanı sonrası yaptığı duaya amin dedik.

Yatsı namazı sonrası merkezi sistemden ve merkezi sistemin olmadığı tüm camilerimizden görevlilerimiz tarafından duaların devam edeceğini belirten Espiye ilçe Müftüsü YAVUZ KOÇAK, Kıymetli Espiyeli kardeşlerim; her gün yatsı ezanından sonra okunacak dua, tekbir, salâti ümmiyelere balkonlarımızdan eşlik ederek ÂMİN diyelim"dedi.

Müftü KOÇAK , “Tedbirlere uyalım, evimizde kalalım ve dua edelim. Yüce Allah devletimizi ve milletimizi her türlü felaketten korusun. Ülkemizi ve dünyamızı bu salgından en kısa zamanda kurtarsın. Sağlık çalışanlarımızın ve hastalarımızın yardımcısı olsun" dedi.

(FİKRET BIYIK)