06.04.2020

DİN GÖREVLİLERİNDEN VATANDAŞLARA HİZMET

Espiye ilçe Müftüsü YAVUZ KOÇAK ,"Allah'a dua edelim, tevekkül edelim, tedbirimizi alalım ve evimizde kalalım" dedi.

Espiye ilçe Müftülüğü Din-Görevlileri kimsesizlere ve yardıma muhtaçlara sahip çıkarak vefa örneği sergiliyorlar.

Vefa Sosyal Destek Ekibinde görev alan Din görevlilerine,personele teşekkür eden Espiye ilçe Müftüsü YAVUZ KOÇAK , Koronavirüs tedbirleri nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlar için seferber olan din görevlileri; yaşlı, engelli ve kronik hastalığı olan vatandaşları düzenli olarak evlerinde ziyaret ederek,ihtiyaçlarını gidererek,dini ve manevi rehberlik hizmeti sunarak,vefa örneği gösterdiklerini söyledi.

Müftü YAVUZ KOÇAK " İlçemizin en ücra köşesine kadar vatandaşlarımızın her zaman hizmetinde olan din görevlilerimiz, İhtiyaç sahibi insanlar köydeki hocasını evladı gibi görüyor, hocalarımızda halkımıza böyle bakıyor. Yaşlılarımızın duası her şey den daha değerli bizim için.Hizmet sayesinde büyüklerimizi memnun ederek duasını alıyoruz. Din görevlilerimiz her gün özveriyle büyüklerimizin ihtiyacını gideriyor.İnşallah bu zor süreçten hep birlikte yardımlaşarak çıkacağız. Allah'a dua edelim, tevekkül edelim, tedbirimizi alalım, evimizde kalalım" dedi.

(FİKRET BIYIK)