02.12.2020

HAFIZLARA BELGELERİ VERİLDİ

Espiye’de hafızlık eğitimini tamamlayan 2 öğrenciye hafızlık belgesi verildi.
Espiye İlçe Müftülüğüne bağlı yatılı Kur’an kurslarında hafızlık eğitimini tamamlayarak mezun olan 2 öğrenciye hafızlık belgeleri takdim edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı'nda başarılı olarak hafızlık belgesi almaya hak kazanan Yatılı Erkek Kuran kursu öğrencisi Ufuk Kılıç ile Yatılı Kız Kuran kursu öğrencisi Tuğba Özkan'a ,belgeleri ilçe Müftüsü Yavuz Koçak tarafından verildi.
Öğrencilere hafızlık belgeleri ile birlikte çeşitli hediyeler takdim eden İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, “Kur'an kurslarımızda hafızlıklarını tamamlayarak girdikleri sınavda başarılı olan ve hafızlık belgesi almaya hak kazan kardeşlerimizi tebrik ediyorum. Hamele-i Kur'an olan kardeşlerimizin, bundan sonraki hayatlarında Kur'an'ın ve İslam'ın hadimi olmalarını Rabbimden niyaz ediyorum. Onları yetiştiren anne babalarına, Kur'an kursu öğreticilerine teşekkür ediyorum.” dedi.
Müftü Koçak, bundan sonra da daha fazla hafız yetiştirmenin gayreti içerisinde olacaklarını kaydetti. (FİKRET BIYIK)