23.08.2021

DEPREMDE, SELDE VE YANGINDA HAYATINI KAYBEDENLERE DUA EDİLDİ

17 Ağustos 1999 depreminin yıl dönümünde depremzedelere, 22 Ağustos 2020 Giresun ve ilçeleri, 11 Ağustos 2021 Sinop, Kastamonu ve Bartın illerinde meydana gelen sel ile yurdumuzun çeşitli bölgelerinde orman yangınlarında hayatını kaybedenlerin ruhlarına Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.
Espiye ilçe Müftülüğünce, depremde, selde ve yangında hayatını kaybedenler için Kur'an-ı Kerim okunarak dua edildi.
Mescidi Aksa Camiinde Cuma namazı öncesi din görevlileri tarafından Kur'an-ı Kerim okundu. Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak okunan Kuranı kerimin duasını yaptı.
İlçe Müftüsü Yavuz Koçak, Depremde, selde ve orman yangınında hayatını kaybeden canlar için üzülüyoruz. Bütün ülke el ele vermiştir. Rabbimin bir daha böyle acı hadiseleri ülkemize ve milletimize göstermesin” dedi.
Koçak, Depremde, selde ve orman yangınında hayatını kaybedenlere Allah ‘tan rahmet, ailelerine sabırlar diledi.