08.09.2021

ESPİYE’DEN "BEN DE VARIM" YARDIM KAMPANYASINA DESTEK

Espiye ilçe Müftülüğü personelinden ve cami cemaatinden sel bölgesine 50 bin TL yardım ulaştırıldı.

Espiye ilçe Müftüsü Yavuz Koçak,  İçişleri Bakanlığınca Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde başlatılan "Ben de varım" adlı yardım kampanyasına Espiye Müftülüğü personelinden ve cami cemaatinden 50 bin TL yardım yapıldığını söyledi.

Müftü Yavuz Koçak, "Ben de Varım" Yardım Kampanyasına ilçe müftülüğü personelinden 10 bin TL, camilerimizden 25 bin TL ve Türkiye Diyanet Vakfı’nın yaptığı yardım Kampanyası’ndan 15 bin TL olmak üzere, toplam 50 Bin TL yardım yapıldığını belirtti.

Geçen yıl sel afeti yaşamış bir ilçe olarak afet bölgesindeki vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Müftü Koçak, ayrıca müftülük personeli tarafından yangın bölgesine de 155 adet fidan bağışı yapıldığını, yardım kampanyalarına katılan müftülük personeline ve hayırsever cami cemaatine teşekkür etti.

Koçak, Rabbimin bir daha böyle acı hadiseleri ülkemize ve milletimize göstermesin. Devletimize, milletimize zeval vermesin, selde ve orman yangınında hayatını kaybedenlere Allah ‘tan rahmet, ailelerine sabırlar, yaralılara da acil şifalar diledi.