18.07.2019

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Bundan üç yıl önce ülkemiz büyük bir badire atlattı. Suret-i Haktan görünerek yıllarca insanımızın imkân ve değerlerini istismar eden FETÖ, en sonunda vatanımıza, istiklal ve istikbalimize kastetti. Tarih boyunca nice ihaneti feraset, cesaret ve fedakârlığı ile aşan milletimiz, Allah’ın yardımı ile bu işgal girişimine de geçit vermedi.

Bu hain darbe girişiminin üçüncü yılında şehit olan, 241 vatan evladı başta olmak üzere, tüm şehitlerimizin aziz hatırası için ilçemiz Yeni Cami’de “Kur’an Ziyafeti” programı icra edildi. Program, Kur’an Tilaveti, ilahi ve kasidelerin ardından İlçe Müftümüz Yılmaz Çelik tarafından yapılan dua ile sona erdi.  Bu manevi sofraya ilçe merkezi, mahalle ve köylerden yoğun katılımın olduğu görüldü.