08.10.2021

Müslüman "VEFALI" İnsandır

Camiler ve Din Görevlileri Haftası ilçemizde bir takım etkinliklerle kutlandı. Bu yılın ana teması olan “Cami Din Görevlileri ve Vefa” konulu, Camiler ve Din Görevlileri Haftası tüm personelimizin, teşkilatımızdan Emekli Din Görevlilerimizin, İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesi müdürlerinin katılımıyla ilçemizde kahvaltıda buluşuldu.

Burada emekli İmam Hatipler Hasan Boz, Mehmet Tokalak ve Nejat Cansız hocalarımız personelimize gönüllere dokunan nasihatte bulundu.

İlçe Müftümüz Yılmaz Çelik tüm katılımcılara teşekkür ederek, Allah’ın bizlere nasip ettiği bu ulvi görevde en önemli vazifelerimizden birinin “Vefa” olduğu, vefanın da kişinin kendini ve Rabbini tanımasıyla daha anlamlı hale geldiğini ifade etti.

Ayrıca Camilerimizin inşa ve imarında katkıları olan ebediyete irtihal eden tüm din gönüllülerimiz için program tertip edildi ve dualarla anıldı. Programlara vatandaşlarımız yoğun ilgi gösterdi.