03.02.2020

CAMİYE KOŞUYORUZ, NAMAZLA BULUŞUYORUZ

Camiye Koşuyoruz, Namazla Buluşuyoruz programı 18 Ocak Cumartesi günü sabah namazı ile başlayan etkinlik tatil süresince devam etti.

18 Ocakta başlayan projenin armacı; okula giden çocukların ara tatil dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaat alışkanlığı kazandırmaktır.

Değerlendirme çocukların beş vakit namaza devamları, yakanlırınıda yananda getirmeleri, ve ezber yapmaları üzerinden yapılmıştır.

2 Şubat pazar günü İlçemiz Hasanağa Camiinde yapılan programda dereceye giren öğrencilere çeşitli armağanlar verildi. Hediyeler Bisiklet, gram altın ve nakit para olarak takdim edildi.

Programa İlçe Kaymakamımız Erdoğan Turan ERMİŞ, İlçe Emniyet Müdürü Zekeriya BORAN, Belediye Başkanı Tolga ERENER, Müftümüz İhsan ÖZ, Vaiz Osman ÖZTÜRK, din görevlilerimiz ve öğrenci velileri katıldı.