11.08.2021

📌YAZ KURAN KURSU ETKİNLİKLERİMİZİN 2. GÜNÜNDE KIZ ÖĞRENCİLERİMİZDEN DOLU DOLU KUR'AN-I KERİM PROGRAMI

Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencilerimizin ilgi ve sevgisini artırmak, camiler ve kurslar arası kaynaşmayı sağlamak, kurslara motive etmek amacıyla düzenlediğimiz etkinlikler kapsamında İlçemiz Kız Kuran Kursu hocalarımızın ve kız öğrencilerimizin düzenlemiş olduğu Kuran-ı Kerim programı gerçekleştirildi.

Şehitlik Camiinde gerçekleştirilen program, İlçe Müftümüz İbrahim Ibrahim Görmüş hocamızın açılış konuşmasıyla başladı.

Yaz Kuran Kursu Kız öğrencilerimizin Kuran-ı Kerim tilavetleri, namaz duaları ve surelerin okunması, toplu salavat ve tekbirler, hadis okumaları, ve öğrencilerimizin hazırlamış olduğu "Biliyor muydunuz?" etkinliğiyle zenginleştirilen program kapanış duasıyla sona erdi.

Gençlerimizin yetişmesinde emeği olan hocalarımızı ve ailelerini tebrik ederiz.

Rabbimiz tüm öğrencilerimize öğrendiklerini yaşayabilmeyi nasip eylesin.

Giresun-Görele Diyanet Gençlik Merkezi