11.08.2021

YAZ KURAN KURSU CAMİLERİ ARASI "DOSTANE HALISAHA FUTBOL TURNUVASI KUPASI" MUHTEŞEM MAÇLAR NETİCESİNDE SAHİBİNİ BULDU!

Görele Müftülüğü, Giresun-Görele Diyanet Gençlik Merkezi Koordinatörlüğü iş birliğinde düzenlenen Yaz Kur'an Kursları Etkinliklerinin ikinci gününde "Dostane Halısaha Futbol Turnuvası"nda kupa sahibini buldu.

İlçemiz belde ve köylerinden çok sayıda cami ve kurs öğrencilerimizin katıldığı turnuva genç kardeşlerimiz tarafından oldukça ilgiyle karşılandı.

Yarışmacı bir havadan çok dostane geçen maçlar neticesinde Çavuşlu Merkez Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerimiz 1.lik kupasına ulaşırken, Merkez Hasanağa Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerimiz 2. Şehitlik Camii Yaz Kuran Kursu öğrencilerimiz ise 3. olarak kupaya uzandılar.

Çok sayıda ödül, madalya ve kupanın dağıtıldığı turnuvada 1.lik ödülünü İlçe Müftümüz Ibrahim Görmüş hocamız takdim etti.

Etkinliklerimize katılan tüm genç kardeşlerimizi ve onların yetişmesinde büyük pay sahibi olan hocalarımızı gönülden tebrik ederiz.

Yaz Kur’an Kursuna devam eden öğrencilerimizin ilgi ve sevgisini artırmak, camiler arası kaynaşmayı sağlamak ve kurslara motive etmek amacıyla düzenlediğimiz etkinliklerimiz Cuma günü yapacağımız "PİKNİK ZAMANI" etkinliğiyle devam edecek...

Giresun-Görele Diyanet Gençlik Merkezi