19.08.2021

📌GÖRELE DİYANET GENÇLİK MERKEZİMİZDE "GENÇLİK DÖNEMİNDE KULLUK BİLİNCİ" KONULU SOHBET ÜZERİNE GENÇ KIZLARIMIZLA BİR ARAYA GELDİK

İlçe müftümüz İbrahim Görmüş, İlçe Vaizimiz Gülizar Albayrak, Kur-an Kursu Öğreticimiz Hülya Topal ve Gençlik Merkezi Koordinatör hocalarımızın katılımlarıyla Giresun-Görele Diyanet Gençlik Merkezi 'mizde genç kardeşlerimizle bir araya geldik.

İlçe Müftümüz İbrahim Görmüş hocamızın gençlerimize hitaben "Gençlik Döneminde Kulluk Bilinci" üzerine yapmış olduğu sohbet ve sonrasında genç kardeşlerimiz için hazırlamış olduğumuz ikramları kendilerine sunarak programımızı tamamladık.

Görele Müftülüğü