30.11.2017

MAHMUT MAHMUTOĞLU İLÇEMİZDEN AYRILDI

DAMAL'A ATANAN   MAHMUT MAHMUTOĞLU İLÇEMİZDEN AYRILDI

Güce ilçe  vaizi(Müftü vekili) Mahmut MAHMUTOĞLU Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açmış olduğu Müftülük sınavını kazanarak ARDAHAN DAMAL  ilçe Müftüsü olarak  atandı.

Trabzon Akçaabat Dini Yüksek İhtisas Merkezinde İhtisas Eğitimini tamamladıktan sonra 15 Temmuz 2016 tarihinde İlçe vaizi olarak Güce'de  göreve başlayan Mahmutoğlu  ilçe Müftüsü Mustafa KAYİŞ'in  TRABZON HAYRAT ilçe  Müftülüğüne atanmasından dolayı 27/2/2017 tarihinden beri GÜCE Müftü vekili olarak görev yapmaktaydı. Diyanet İşleri Başkanlığı'nın yapmış olduğu son ilçe Müftüleri atamasında ARDAHAN DAMAL ilçe Müftüsü olarak atanan Mahmutoğlu hocamız personeller ve vatandaşlarla vedalaştıktan sonra 25/11 2017 tarihinde ilçemizden ayrıldı,hocamıza yeni görevinde ve görev yerinde hayri hizmetlerinin devamını diliyoruz.