28.04.2018

Güce Müftülüğü 4-6 Yaş Grubu Kur'an Kursu Yararına Kermes

Güce Müftülüğü 4-6 Yaş  Grubu Kur'an Kursu yararına, Kurs  Hocası Hatice DEMİREL ve Bayan Kur'an Kursu Öğreticisi Nurgül Güven HİMMET ile öğrenci velilerinin organizasyon ve katkılarıyla kermes düzenlendi.Öğrenci velilerinden aidat almadan eğitimine devam eden 4-6 yaş grubu Kur'an Kursumuzun ihtiyaçlarını karşılamak  ve dayanışma ruhunu canlı tutmak amacıyla düzenlenen kermes 25.04. 2018 Çarşamba günü Osmanağa meydanındaki hayırsever bir vatandaşa ait binanın dükkan katında Güce Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU'nun  yapmış olduğu duayla açıldı.Açılışa  Güce Milli Eğitim Müdürü Kahir AL, Milli Eğitim Şube Müdürü Faruk KILIÇ ile Anadolu İmam Hatip Lisesi  Müdürü Raif YILDIRIM ,Din görevlileri ve vatandaşlar katıldılar.Bir gün açık kalan Kermesin içeriğini bazı el işi örgüler ile yiyecek ve içecekler oluşturdu.