31.08.2018

Güce'de Yaz Kur'an Kursları Arası Futbol Turnuvası

2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları  kapsamında İlçemiz Müftülüğü bünyesinde açılan Yaz Kur'an Kursları sonunda kurslar arasında düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvası sona erdi. Yaz Kur’an Kurslarındaki öğrencilerin kaynaşması, moral ve motivasyonlarının yükseltilmesi amacıyla düzenlenen turnuva 23-24-25 Temmuz tarihlerinde  merkez ve mahallelerde ki  kursların katılımlarıyla gerçekleştirildi. Miraç KARABİNA ve Muharrem SARMUSAK hocalarımızın organizesini yaptıkları Turnuva 25 Temmuz tarihinde oynanan final karşılaşmasıyla sona erdi. Karşılaşmalar sonucunda Merkez Camii Kursu birinci, Tevekli mahallesi  Camii Kursu ikinci ve Merkez Yatılı Yaz Kursu üçüncü oldu. Turnuva sonunda dereceye giren takımları  İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU tebrik ederek kupalarını takdim etti.