20.11.2018

4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğrencilerimizin Mevlid-i Nebi Coşkusu

Güce İlçe Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş Kur’an kursu öğrencileri ile Milli Eğitime bağlı anaokulu öğrencilerinin Mevlid-i Nebi Haftası etkinliği muhteşem bir programla gerçekleştirildi.

Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (S.A.V)’in dünyaya teşriflerinin 1447. Yıldönümü münasebetiyle çocuklar sergiledikleri performansla mesaj verdiler…

Güce İlçe Müftülüğü 4-6 yaş Kur’an kursu öğreticisi Zeynep KARAMAN’ın sunduğu programa İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kahir AL, şube müdürleri ve öğrencilerin aileleri katıldı.

Sevgi Sınıfının ve İyilik Sınıfının "Peygamberim" adlı rondu ile başlayan program, Minik Kalpler sınıfının Nur Nebiden hadisleri okumalarıyla devam etti. Fatmanur Aydın adlı öğrencinin "Sevgili Peygamberim" şiirinin ardından kursumuz öğrencilerinin "Abdestin Alınışı" şarkısı ve uygulaması ile programa devam edildi.

İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU, programda kısa bir konuşma yaparak "Bizleri bu görüntüler mutlu ediyor. Geleceğimizin teminatı bu yavrularımızı Allah, Peygamber sevgisiyle yetiştirmek yarınlarımız için yapacağımız en büyük yatırımımız olacaktır. Ben başta çocuklarının bu anlayışla yetişmesi için gayret sarf eden anne-babalara ve özellikle büyük bir özveriyle onları yetiştiren hocahanımlara canı gönülden teşekkür ediyorum.” dedi.

Minik öğrencilerinin hazırladığı birbirinden güzel gösteriler, ilahiler, dualar ve görsel olarak hazırlanan birçok afiş ve sunumla süslenen program katılımcılara ve öğrencilere yapılan ikramların ardından sona erdi.