19.11.2018

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebetiyle Kurumlara ve Hastalara Ziyaret

19-25 Kasım Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle Güce İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU, Güce Erkek Yatılı Kur’an Kursu Öğreticileri Miraç KARABİNA ve Muharrem SARMUSAK kurum amirlerini ve çalışanlarını makamlarında ziyeret ettiler.

İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU ve beraberindekiler, ziyaret edilen yerlerdeki kişilere çiçek takdim edip Mevlid Kandillerini tebrik ettiler. İlçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU: "Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından bu sene 19-25 Kasım 2018 tarihleri arası Mevlid-i Nebi haftası olarak belirlenmiş olup, hafta " Peygamberimiz ve Gençlik" temasıyla kutlanacaktır" bilgisini de paylaştı.

Hafta boyunca yapılacak faaliyetler ve programlar hakkında kurumlara ve ziyaret edilen yerlere bilgi verilerek Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından hazırlanan "Peygamberimiz ve Gençlik" kitabı takdim edildi.