11.02.2020

Camiyi Seviyoruz Namazla Buluşuyoruz.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan okula giden çocukların ara tatili dönemlerinde cami ile bağının kurulmasını sağlamak ve cemaatle namaz alışkanlığı kazandırmak amacıyla 18 Ocak 2020 tarihinde başlatılan "Camiyi seviyoruz namazla buluşuyoruz" projesi sona erdi. İlçemiz genelindeki tüm  camilerde cami görevlileri gözetiminde çocukların 5 vakit namaza devamları ve bazı namaz sure ve dualarını ezberlemeleri üzerinden puan vermek suretiyle gerçekleştirilen proje okulların açılmasıyla sona erdi. Bu kapsamda Güce Merkez Camii’nde gerçekleştirilen projede dereceye giren öğrencilere hediyeleri ilçe Müftüsü Haydar BEKTAŞOĞLU’nun da katıldığı bir programla verildi. Proje kapsamında dereceye giren öğrencilerden 1.ye çeyrek altın, 2.ye 300 lira, 3.ye ise 200 lira para ödülü verildi. Ayrıca projeye dahil olan ancak dereceye giremeyen tüm çocuklara 20 şer lira para ödülü verildi.