24.03.2020

Bayanlara Yönelik Konferans...

Güce’de Bayanlara Yönelik  Konferans Düzenlendi

Müftülüğümüz tarafından  11 Mart 2020 Çarşamba günü saat 10.30’da Müftülük Konferans salonunda   Giresun İl Müftülüğü Vaizesi Fatma ALBAYRAK’ın konuşmacı olarak katıldığı bayan vatandaşlarımıza yönelik olarak “Medeniyetin İnşasında Kadın ve Üretim-Tarihimizde Bilgi ve Değer Üreten Kadın Örnekleri” konulu  bir konferans düzenlendi.  Fatma ALBAYRAK konuşmasında “öncelikle ailemiz,eşimiz ve çocuklarımız için üretmeliyiz,ürettiklerimizle övünmeliyiz tükettiklerimizle değil”dedi. ALBAYRAK kadının israftan, bencillik ve cimrilikten kaçınması gerektiğini “ …..yiyin için israf etmeyin Allah israf edenleri sevmez.A’râf Süresi31 Eli sıkı olma, büsbütün açık da olma...İsra Süresi 29”   Ayeti kerimelerini hatırlatarak belirti.