05.05.2020

Personellerimizden "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" kampanyasına katkı.

Dünyayı etkisi altına Koranavirüs salgını devam ederken ülkemizde de virüsle mücadele her alanda sürüyor. "Evde Kal Türkiye" ve "Hayat Eve Sığar" sloganlarıyla vatandaşların evde kalarak korunmalarını ve virüsün yayılmasını engellenmeye çalışılırken diğer tarafdan Vefa sosyal Destek Gurupları vasıtasıyla 65 yaş üstü vatandaşlarımıza ve kronik hastalarımıza yardım eli uzatılıyor. Ayrıca salgın nedeniyle faaliyetlerini durduran iş kollarında çalışanlara ve diğer ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek sağlamak amacıyla Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" sloganıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası kapsamında İlçe Müftülüğümüzün her kademede görev yapan   Müftü, İmam Hatip, Müezzin Kayyım, Kuran Kursu Öğreticisi, VHKİ Memuru, Hizmetli, Şoför  statüsündeki tüm personellerinin yoğun bir şekilde desteği devam etmektedir. Bu kapsamda “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına Güce Müftülük personelleri tarafından Nisan ayında 10 bin lira civarında bağişda bulunulmuşdur.

Bu vesileyle dünyanın ve ülkemizin atlatmaya çalıştığı bu sıkıntılı süreçte, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının giderilmesine katkı sağlamak amacıyla, milli birlik ve dayanışma şuuru içerisinde ilgili kampanyaya gerekli desteği veren tüm personellerimize teşekkür ediyoruz..