23.05.2020

CAMİLERİMİZ CEMAATİNE KAVUŞUYOR

Salgın hastalık tedbirleri kapsamında bir süredir cemaatle ibadet yapılamayan camilerimiz kademeli olarak ibadete açılıyor. 29 Mayıs 2020 Cuma gününden itibaren sosyal mesafeye dikkat, tıbbi/bez maske takmak ve herkesin ayrı seccadeler üzerinde kılması gibi alınacak tedbirler çerçevesinde öğle ve ikindi vakitlerinde cemaatle namaz kılınabilecek, diğer vakitlerde ise münferiden namaz kılmak isteyenler için camiler açık tutulacaktır. Cuma namazları ise camiilerin avlularında veya açık alanlarda kılınacaktır. Ortak kullanım alanlarını asgaride tutabilmek için abdesthane,şadırvan ve tuvaletler kapalı tutulacağından cemaatimizin abdest ve tuvalet gibi ihtiyaçlarını evlerinde veya işyerlerinde karşılayarak camiye gelmeleri gerekmektedir.