07.05.2021

TDV Güce Şubesi Kardeşlerini Unutmadı.

Güce İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Güce Şubesi tarafından 2021 yılı Ramazan ayı münasebetiyle ilçe merkezi ve köylerde camii görevlilerimiz tarafından tespit edilen toplamda 89 ihtiyaç sahibi aileye 90 tane gıda maddeleri içeren yardım kolisi dağıtıldı. Topluma maddi-manevi rehberlik yapan din görevlilerimizin tespitleri ile belirlenen ailelere Türkiye Diyanet Vakfı Güce Şubesi tarafından hazırlanan gıda kolileri İlçe Müftüsünün de katılımıyla Müftülük personelleri ve din görevlileri marifetiyle mahalle ve köylerde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıldı. Koli dağıtma çalışmalarına bizzat katılan İlçe Müftüsü Mehmet AYIN “Ramazan ayı oruç ibadetinin yanında yapılan infaklarla da öne çıkan bir aydır. Rabbimiz Bakara süresinin ilk ayetlerinde infakı, gayba imandan sonra namaz ile birlikte zikrederek bizi infaka çağırıyor. Bu vesileyle Güce Müftülüğü olarak bize emanet edilen zekat, fitre, sadakalar ile gıda yardımlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor toplumun her kesiminin aynı inanç ve duygu etrafında buluşması için çalışıyoruz. Türkiye Diyanet Vakfı Güce Şubesi olarak daima milletimizin yanında ve hizmetinde olmaya devam edeceğiz.” dedi.