22.06.2021

Haziran Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi.

Güce İlçe Müftülüğü Haziran ayı Mutat personel toplantısı 16.06.2021 Çarşamba günü Müftülük konferans salonunda Müftü Mehmet AYIN başkanlığında gerçekleştirildi. Salgın hastalık sebebiyle salgın tedbirlerine riayet edilerek gerçekleştirilen toplantı Tevekli Camii İmam Hatibi Ahmet YILMAZ hocamızın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. Kur’an tilavetinin ardından Mülki amirden ve Başkanlığımızdan gelen resmi yazıların personellerimize tebliğinin ardından Başkanlığımızın “Kitap Oku – Yorum Projesi” kapsamında ayın kitap ve dergisi ile alakalı istişarelerde bulunuldu. Toplantıda ayrıca; 1- 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları ile ilgili duyurunun yapılıp fikir alış verişinde bulunulması, 2- 2021 Yılı Vekaletle Kurban organizasyonunda ilçemizde daha etkili olabilmek için nelerin yapılabileceği, 3- Yabancı Menşeli Mesajlaşma uygulamaları kullanılmaması ile alakalı Başkanlığımız talimatının duyurulması, 4- Bağımlılıkla mücadele hususunda koordinatör arkadaşlarımızın üzerlerine düşen görevler hususunda daha gayretli olmaları gerektiği hususlarında görüş alış verişlerinde bulunuldu. Toplantı sonunda Emekliliğe ayrılan İlçemiz Giyimli Mahallesi Badaçukuru Camii İmam Hatibi Kazim HOÇUR’un meslektaşlarımızla helalleşmesi ve İlçe Müftüsü Mehmet AYIN’ın kendisine plaket vererek bundan sonraki hayatında kendisine sıhhat ve afiyet dilemesinin ardından Batman iline tayin olan Merkez Camii İmam Hatibi Mehmet Şirin YİĞİT’in meslektaşlarımızla helalleşmesinin ardından toplantı sona erdi.