15.07.2021

İlçe Müftüsünden Yaz Kur'an Kurslarına Ziyaret

İlçe Müftüsü Mehmet AYIN Yaz Kur’an Kurslarını ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığımızın talimatıyla 05 Temmuz- 20 Ağustos tarihleri arasında planlanan 2021 Yılı Yaz Kur’an Kursları Ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizde de devam ediyor.

Bu kapsamda  Müftülüğümüz tarafından açılan bazı yaz kuran kursları İlçemiz Müftüsü Mehmet AYIN tarafından ziyaret edildi. Ziyarette öğrencilerle bir araya gelen Mehmet AYIN, öğrencilerle bire bir ilgilendi. Öğrencilerin isteklerini dinleyen AYIN; öğrencilere dinimizi öğrenmede yaz kurslarının önemini hatırlatarak kusrlara devam etmelerini ve pandemi kurallarına dikkat etmelerini istedi . Öğreticilerden yürütülen eğitim-öğretim hakkında bilgiler  alan Mehmet AYIN,  daha etkin ve verimli bir eğitim verilebilmesi konusunda öğreticilerimizin de önerilerini dinledi.

Bu arada İlçe merkezinde açılan bazı kurslarımızın öğrencileri de öğreticileriyle beraber müftülüğümüzü ziyaret ettiler. Eski Camii İmam Hatibi Ahmet BODUROĞLU rehberliğinde müftülüğümüze gelen öğrencileri İlçe Müftüsü makamında ağırlayarak onlarla sohbet edip ikramda bulundu.