04.08.2021

Ağustos Ayı Personel Toplantısı Gerçekleştirildi.

İlçemiz Müftülüğü bünyesinde görev yapan İmam-Hatip, Kur’an Kursu Öğreticileri ve idari personeller ile birlikte 2021 yılı Ağustos ayı mutat personel toplantısı İlçe Müftüsü Mehmet AYIN başkanlığında 04.08.2021 Çarşamba günü İlçe Müftülüğü Konferans Salonunda saat:09:30'da gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantı Başkanlığımız ve Mülki Amir tarafından gönderilen resmi yazıların personellerimize duyurulmasının ardından, İlçe Müftüsü Mehmet AYIN tarafından yöremizde tarımsal hasat mevsimi olması hasebiyle zekat (öşür) ibadetinin halkımıza daha iyi anlatılması hususu personellerimize hatırlatıldıktan sonra, aylık kitap oku-yorum projesi kapsamında okunan Temmuz ayının kitabı olan “Sünnetin Işığında Tebliğ ve Davet” isimli kitabın müzakere edilmesini mütaakip emekliliğe ayrılacak olan Gürağaç Köyü İmam Hatibi Galip ÇAM ile Sakarya ili Sapanca İlçesine naklen tayin olan İlit Köyü Ağallıkıran Camii İmam Hatibi Mahmut Ali TÖRÜN hocalarımızın personellerimizle vedalaşmalarından sonra İlçe Müftüsü Mehmet AYIN’ın emekliğe ayrılacak olan Galip ÇAM’a plaket vermesi ile  dilek ve temennilerin dinlenmesinden sonra toplantı sona erdi.