26.04.2024

Diyanet Genç Ofis Açılışı Gerçekleştirildi

Güce’de Diyanet Genç Ofis açılışı gerçekleştirildi.

İlçe Müftü Vekili Mehmet Düzenli, Merkez Camii İmam Hatibi Abdurrahim Bilgiç ile esnaf ve gençlerin çabalarıyla oluşturulan Genç Ofis’in açılışı İlçe Kaymakamı Muhammet Ali Bayraktar, Giresun İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay’ın da katılımlarıyla gerçekleştirilen programla hizmete açıldı.

Kaymakam Muhammet Ali Bayraktar, törende yaptığı konuşmada, gençlerin ve ailenin toplumun temeli olduğunu belirterek Güce halkının bu Genç Ofis’i yaşatmalarıı gerektiğini söyledi. Genç nesillerin kendilerini geliştirecekleri mekanların oluşturulmasının önemli olduğunu belirten Bayraktar, böyle mekanlara ve gençlere sahip çıkılmasının önemini ifade etti.

İl Müftüsü Selçuk Kılıçbay ise Diyanet İşleri Başkanlığının gençlik faaliyetleri kapsamında Diyanet Gençlik Merkezlerinin inşaasının önemli olduğunu ancak işaattan daha önemli olanın imar etmek olduğunu belirterek inşallah Güce halkının ve Müftülüğün çabalarıyla bu mekanlarda gençlere güzel hizmetler sunulacağına inanıyorum dedi.

Güce Belediye Başkan Vekili Adnan Kara, Güce Jandarma Komutanı Enis Aksoy, İlçe Emniyet Amiri Orhan Özkul, Doğankent Müftüsü İbrahim Türkan, Güce Müftü Vekili Mehmet Düzenli ve din görevlileri ile davetlilerin de katıldığı tören şiir okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyelerinin takdimi, kurdele kesimi ve dua yapılmasının ardından ikramla sona erdi.