24.09.2016

İLÇE MÜFTÜMÜZ MUHAMMER ÖZKALAYCI’DAN TEŞEKKÜR.

İlçemizde Müftülüğümüz tarafından inşaatına başlanılan “Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ve Öğrenci Yurdu İnşaatı” için Kurban bayramında “Kurban Derileriniz Kur’an’la Hayat Bulsun”sloganıyla başlattığımız kampanyamız halkımız tarafından büyük ilgi gördü.

İlçe Vaizimiz Muhittin GÜREL Başkanlığında Din-Görevlilerimizden müteşekkil özel bir ekip oluşturularak Kurban Bayramı boyunca merkez ve kırsal kesimdeki tüm köy ve mahalleler dolaşılarak bağışta bulunmak isteyen vatandaşlarımızın derileri teslim alındı.

Bu yıl deri toplama kampanyasında halkımızın çok büyük bir teveccühü ile karşılaştık.Halkımızın kampanyamıza gösterdiği bu yoğun ilgiden dolayı İlçe Müftümüz Muhammer ÖZKALAYCI,Bir teşekkür mesajı yayınladı.

İlçe Müftümüz Muhammer ÖZKALAYCI,teşekkür mesajında;

SAYGIDEĞER KEŞAP’LI HEMŞEHRİLERİM;

“Kurban Bayramı vesilesi ile bu yıl İlçemizde yapımına başladığımız, “Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu ve Öğrenci İnşaatı” için “Kurban Derileriniz Kur’an’la Hayat Bulsun”sloganı ile başlattığımız Kurban derisi toplama kampanyamıza gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı siz saygıdeğer hemşehrilerime şükranlarımı sunarım.Rabbim yaptığınız hayırlarınızı kabul eylesin”dedi.