23.11.2022

KEŞAP'TA İCAZET MERASİMİ.

Keşap İlçe Müftülüğü "Şehitler Yatılı Hafızlık Kur'an Kursunda" hafızlık eğitimini tamamlayan öğrencilerimiz için "Hafızlık İcazet Merasimi" gerçekleştirildi.

Keşap Merkez Yeni Camiinde düzenlenen İcazet Merasimine Keşap İlçe Kaymakamımız Sayın Nurullah Cemil ERCİYAS, Giresun İl Müftümüz Sayın Ramazan TOPCAN,Keşap İlçe Belediye Başkanımız Sayın Mehmet EMÜR,İlçe Müftümüz Sayın Hüseyin İSPİROĞLU,İlçemiz Protokolü,İlçe Müftülerimiz, DİB Din İşleri Yüksek Kurulu Emekli Uzmanı Sayın Hüseyin MAYA,Emekli İl Müftüsü Sayın Mustafa KOLUKISAOĞLU,Müftülüğümüz Şube Müdürümüz Sayın Ramazan ÇAMYAR,İlçe Vaizimiz Sayın İbrahim AFACAN,Okul Müdürlerimiz,Din-Görevlilerimiz,Kur'an Kursu Öğreticilerimiz ile vatandaşlarımız katıldı.

Kur'an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programda,Hafızlarımız tarafından okunan Kur'an-ı Kerim Tilavetleri, Keşap İlçe Müftülüğü İlahi Grubunun okuduğu ilahiler programa katılanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Program gerçekleştirilen Konuşmaların ardından

Keşap İlçe Kaymakamımız Sayın Nurullah Cemil ERCİYAS ve Protokol üyelerinin genç hafızlarımızı,Emeği geçen hocalarımızı

ve ailelerini tebrik ederek hediye takdiminde bulunmalarının ardından Emekli İl Müftüsü Mustafa KOLUKISAOĞLU'nun yaptığı dua ile sona erdi.