26.03.2024

Kur’an’a Geçiş Programı Düzenlendi

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş Kur’an Kursunda Eğitim gören minik öğrencilerimizden Kur’an-ı Kerime geçenler için,İlçe Müftümüz Hüseyin İSPİROĞLU’nun katılımları ile Kur’an’a geçiş ve taç giyme programı düzenlendi.

İlçe Müftümüz Hüseyin İSPİROĞLU programda yaptığı konuşmada,”Öğrencilerimizi ve ailelerini tebrik ediyor, okudukları ve öğrendikleri Kur’an’ın ve Kur’an ahlakının ömürlerine yansımasını ve bereket katmasını yüce Rabbimizden niyaz ediyorum. Emeği geçen öğreticilerimize, ailelerine ve bu hizmetlerin yürütülmesine katkı sunan herkese teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Program Öğrencilerimizin okuduğu şiirler, taç takma töreni, hediye takdimi, dua, pasta kesimi ve pasta ikramı ile program sona erdi.