20.02.2020

İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZ TARAFINDAN “GENÇLİĞE DEĞER PROJESİ” TOPLANTISI GERÇEKLEŞTİRLİDİ.

İlçe Müftülüğümüz tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile ortak protokol gereği bugün İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih AYKIT,İlçe Halk Eğitim Müdürü Muhammed MAYA,Şehit İsmail Kefal Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdürü Ziya ÖZAYDIN,Çok Programlı Lisesi Müdürü Abdullah AKSOY ve İlçemizde eğitim veren okulların Din-Kültürü ve Ahlak Bilgisi ve İmam-Hatip Lisesi Meslek dersi Öğretmenlerinin katılımları ile “Gençliğe Değer Projesi”toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıda;Müftülüğümüz ve Okullar arasında gerçekleşecek olan faaliyet ve çalışmalar hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.