11.03.2020

KEŞAP’LI DİN-GÖREVLİLERİNDEN İDLİB’E YARDIM.

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı tarafından “Yolun İyilik Olsun” sloganıyla başlatılan kampanya kapsamında bugün Aylık Din-Görevlileri toplatsında İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ başta olmak üzere Toplantıya katılan Din-Görevlilerimiz tarafından İdlip’te yardıma muhtaç kardeşlerimiz için nakdi yardım toplandı.
İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ konu ile ilgili toplantıda yaptığı konuşmada; “Mazlumun, fakirin fukaranın, garip gurabanın yanında yer almak bizim varlık sebeplerimizden birisidir. Bizim milletimiz fakir fukaraya, mazluma ve çeşitli afetlere maruz kalmış insanlara sınırların sadece içerisinde değil sınırlarımızın ötesinde de tarih boyunca sahip çıkarak ayakta kalmıştır ve onların duasını almıştır”dedi.