11.03.2020

KEŞAP’TA DİN-GÖREVLİLERİ BÖLGE İSTİŞARE TOPLANTILARI BAŞLADI.

Din-Görevlilerimiz arası tanışma,kaynaşma ve mesleki dayanışma Bölge Toplantılarının 1.si, İlçe Müftümüz İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ Başkanlığında Karabulduk ve çevre köylerinde görevli Din-Görevlilerinin katılımları ile Karabulduk Merkez Kur’an Kursunda gerçekleştirildi.
İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ, Bölgesel İstişare toplantıları ile ilgili yaptığı açıklamada, " Özellikle Merkez ve Köylerde görev yapan Din –Görevlilerimiz ile belli bir program dahilinde buluşacağız, sorunlarını ve isteklerini yerinde dinliyeceğiz , istişarelerde bulunacağız.İlçemizin Dini ve Manevi hayatına katkı sağlayabilecek fikirler üreteceğiz ve hayata geçirmeye çalışacağız.Bunun yanında Görevlilerimizin birbirleri ile Mesleki kaynaşmalarını ve muhabbelerini artırmayı ve birlikte hizmet üretme anlamında fikir alışverişinde bulunacağız "dedi.