13.07.2020

KEŞAP İLK HAFIZINI VERDİ.

Keşap Müftülüğü’ne bağlı Şehitler Yatılı Hafızlık Kur’an Kursunda 03.O1.2019 Tarihinde Hafızlık Eğitimine başlayan Berat SARIAYDIN 09.07.2020 Perşembe günü itibari ile Hafızlığını tamamlayarak Keşap’ın ilk Hafızı oldu.

Keşap İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ,Hafızlığını tamamlayan Berat SARIAYDIN ve Hafızlık Hocası Kemalettin YILMAZ’ı makamında kabul ederek,Hafızımız Berat SARIAYDIN’ı tebrik etti.

İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ yaptığı açıklamada;”Keşap’ın ilk Hafızı olarak bizleri ziyadesiyle mutlu eden gururlandıran Berat SARIAYDIN yavrumuz inşallah Kur-an'ı Kerim'i hem diliyle, hem de kalbiyle hıfz etmiş oldu. İnşallah Yüce kitabımız Kur-an'ı Kerim nesilden nesile bu şekilde taşınmış olacak, biliyoruz ki Kur-an'ı Kerim aslında Yüce Allah’ın koruması altında. Bizler ve evlatlarımız vasıtasıyla da geleceğe taşınmış olacak.Bu vesile ile Keşap’ımızın ilk Hafızı olarak tarihe geçmiş olan Berat Sarıaydın’a ve birkaç ay içersinde Hafızlık eğitimlerini tamamlayacak olan diğer Hafızlarımızı tebrik ediyorum. Bu Yavrularımızı yetiştiren Hocaları Hafız Kemalettin YILMAZ Hocamıza ve anne ve babalarına teşekkür ediyorum, Allah onlardan razı olsun. Çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimizle mücehhez yetiştirebilirsek Milletimizin, devletimizin geleceğini korumuş oluruz.”dedi.

Keşap İlçe Müftümüz Özcan YILMAZ,sözlerinin sonunda Keşap’lı ailelere seslenerek, çocuklarını hafızlık yapmak üzere Şehitler Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuza kayıt yaptırmaları konusunda çağrıda bulundu.