04.11.2020

SABAH NAMAZI BULUŞMASI

Piraziz İlçe Müftümüz Sayın Haydar BEKTAŞOĞLU Eren Mahalle Camii İmam Hatibi Emin AYDIN 'ın organize ettiği sabah namazı buluşmasında  Pirazizli gençlerle  bir araya gelerek sabah namazını eda ettiler. Namazında ardından bir süre gençlerle hasbihal eden BEKTAŞOĞLU şunları ifade etti.''"Gençlerle beraber olmak gönüllerimizi ve hayatı paylaşmak demektir. Onların heyecanının yüreklerimize yansıması demektir. Geçmişimizi ve geleceğimizi paylaşmak demektir. Geçmişini bilmeyen geleceğinden emin olamaz. O yüzden bizim milli ve manevi değerlerimizi,  ecdadımızı, şehitlerimizi hatırlamak ve hatırlatmak en önemli sorumluluklarımızdan  biridir.''Sabah namazı buluşması programı ikramlarla son buldu.