10.11.2020

PİRAZİZ MÜFTÜLÜĞÜ GENÇLİK MERKEZİNE DESTEK

Eğitimci, Girişimci. Türk İş Adamı Sayın Enver YÜCEL’den Piraziz Müftülüğü Gençlik Merkezine Destek….

Piraziz ilçesinin Şeyhli mahallesinde  doğan ve tüm hayatını eğitime adayan, başta Türkiye olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden öğrenciye eğitim hizmeti sunan; eğitimi de dünyanın çözülmesi gereken en önemli problemi olarak gören, bu amaçla eğitim alanını bir sosyal sorumluluk alanı olarak tanımlayan, birçok ulusal ve uluslararası ödüller alan Sayın Enver Yücel, Piraziz ilçemizde yapılmaya çalışılan Piraziz Müftülüğü Okuma Salonu ve Gençlik Merkezine maddi destek sağladı.

Birçok hayri hizmete katkı sağladığı gibi Piraziz Merkez Eren camiinin onarımında da desteği bulunan Sayın Enver YÜCEL, İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU ile birlikte, yapılacak olan Diyanet Gençlik Merkezini gezdi ve Gençlik Merkeziyle alakalı görüş alışverişinde bulundu. Uzun yıllar Piraziz ilçemizde din hizmetinde bulunmuş olan merhum Hakkı MEMİŞ hocamızın isminin gençlik merkezine verilecek olmasından da büyük sevinç duyduğunu ifade eden Sayın Enver YÜCEL, kültürümüzün, bu gibi yerlerde yaşatılarak yarınlara taşınması gerektiğini ifade etti.

İlçe Müftümüz Haydar BEKTAŞOĞLU, Gençlik merkezinin tamamlanmasına katkı sağlayan Sayın Enver YÜCEL’e Pirazizli kardeşlerimiz adına teşekkür ediyoruz.