28.04.2022

ÇALIŞKAN ARILAR ve MİNİK KALPLERDEN RAMAZAN YARDIM KOLİSİ

Piraziz İlçe Müftülüğümüze bağlı Eren Ömer Hekim 4-6 yaş Kur’an Kursu Öğrencileri Ramazan ayı ve yardımlaşma bilinci kazanmak amacıyla kendi biriktirdikleri harçlıkları ve ailelerinin desteği ile ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak üzere gıda kolileri hazırladılar.

Minik öğrenciler Kur’an Kursu Öğreticileri Sümeyye Aydın ve Hatice Yılmaz rehberliğinde hazırlanan yardım kolilerini İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu'na teslim ettiler.

Öğrencilerle yakından ilgilenen İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu "Kendileri küçük ama yaptıkları hayrın değeri büyük olan 4-6 yaş Kur’an Kursu öğrencilerinin bu davranışının kendisini çokça duygulandırdığını ifade ederek; “Hayrın her türlüsü güzeldir ama küçük yaştaki evlatlarımızın bu denli duyarlı davranıp, biriktirdikleri harçlıklar ile böyle bir hayır yapmaları daha anlamlı. Kendilerine, öğretmenlerine ve ailelerine çok teşekkür ederim” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.

Piraziz İlçe Müftülüğü