29.04.2022

HATİMLE TERAVİH KILDIRAN KARDEŞLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİ

Piraziz İlçe Müftülüğü Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde İlçemiz Hacı Saniye Tirali Camii’nde hatimle namaz kıldıran Afgan uyruklu kardeşlerimiz, İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu tarafından müftülüğümüz ve hayırsever cemaatimizce hazırlanan hediyeler takdim edilerek ödüllendirildi.

Hacı Saniye Tirali Camii'nde hatimle taravih namazı kıldıran kardeşlerimiz aynı zamanda ilçemiz Yeni Mahalle Halis Bey Camii’nde de mukabele üzere hatim programı gerçekleştirdiler.

Ramazan Ayının son günlerinde kardeşlerimizi makamında ağırlayan İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu; iki senedir ramazan ayı ve teravih ikliminden uzak kalmanın ardından bu sene ilçemizde hatimle namaz kılmanın heyecanını yaşadıklarını ifade ederek kardeşlerimizi gayret ve azimleri dolayısıyla tebrik etti.

Piraziz İlçe Müftülüğü