30.04.2022

PİRAZİZ MÜFTÜLÜĞÜ DİN GÖREVLİLERİ İFTAR BULUŞMASI

Piraziz İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu, Müftülüğümüze bağlı din görevlilerimizle iftar programında bir araya geldi.

İlçe müftülüğümüzün yemekhane salonunda gerçekleştirilen iftar buluşmasında hocalarımızla tek tek ilgilenen Bektaşoğlu

“Bu davetimize icabetinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gerçekten bizi memnun ettiniz. Ramazan’da bizlerin, din görevlisi arkadaşlarımızın işleri çok yoğun.

İftar arası verelim, bir mola olsun ve hocalarımızla bir iftar yapmış olalım istedik. Yapımı tamamlanan ve artık hizmet vermeye başlayan bu binamızda sizlerin emeği çok büyük. Ayrıca Ramazan Ayı boyunca Gençlik Koordinatörlüğümüzce yürütülen “Bir İftar da Senden Olsun” projesiyle öğrenci ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimizle gerçekleştirdiğimiz her bir iftarda sizlerin de payı var. Bu vesile ile sizlere de yapmış olduğumuz bu yardımlaşma için teşekkür ederiz.” diyerek duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Programda söz alan din görevlisi hocalarımız da İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu’na bu nazik davetleri ve düşünceleri için teşekkür ederek, şükranlarını dile getirdiler.

Piraziz İlçe Müftülüğü