01.05.2022

MUKABELE ve HATİMLE TERAVİH NAMAZI DUALARLA TAMAMLANDI

Piraziz İlçe Müftülüğümüze bağlı tüm cami ve kurslarımızda Ramazan ayı ile birlikte başlayan mukabele geleneği ve teravih namazları tamamlandı.

İlçemiz Hacı Saniye Tirali Camii’nde hatimle teravih namazı kıldıran kardeşlerimizin namazdan önce okudukları Yasin-i Şerif ve kısa surelerin ardından İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu tarafından yapılan dua ile hatim programı tamamlandı.

Programda cemaatimizle bir araya gelen ilçe Müftümüz Bektaşoğlu; "Kim inanarak ve karşılığını Allah'tan umarak teravih namazını eda ederse Allah o kişinin bütün günahlarını bağışlar."

"Kim Kur'an okursa o Kur'an okuyan kişi için kıyamette şefaatçi olur."

Nebevi müjdeleri hatırlatarak teravih namazını hatimle eda etmeyi nasip eden Allah'a hamdolsun.

Ramazan ayı boyunca uzaktan yakından gelip camileri şenlendiren cemaatimize teşekkür ediyorum.

Ya Rabb! kabul eyle.

Özellikle hatimle teravih namazlarına ve mukabelelere devam eden cemaatimizi tebrik ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Hafızlar da canı gönülden tebrik edilerek ödüllendirildikten sonra ikramlarla program sonuçlandı.

Piraziz İlçe Müftülüğü