01.05.2022

MAHALLE ve KÖYLERİMİZDE İFTAR BULUŞMALARI

Piraziz İlçe Müftümüz sayın Haydar Bektaşoğlu Mahalle ve Köy İftarları programı dolayısıyla İlçemiz Kargı Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Mahalle sakinlerinin büyük ilgi gösterdiği programa Piraziz İlçe Belediye Başkanı Sayın Hüseyin Görgülüoğlu, Mahalle Muhtarı Fahrettin Avcı,

Kargı Mahallesi Camii imam-hatibi Resul Duman, camii Dernek başkanı Mehmet Turan ve din görevlisi hocalarımız Mustafa Şardağ, Zafer İlyas, Sezai Alpözlen, Erkan Aydın, Ali Erdoğdu katıldılar.

Programa davetleri için mahalle muhtarı, dernek başkanı ve mahalle sakinlerine ilgi alakaları üzerine teşekkür eden ilçe müftümüz Bektaşoğlu; “Allah’a şükürler olsun ki başı rahmet, ortası mağfiret, sonu kurtuluş olan böyle kutsal bir ayda hep birlikte Ramazanı bitirmeye yakınken bir aradayız. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Bizleri daha nice Ramazan Aylarına ulaştırsın. Bu ve bunun gibi nice ortamlarda hep beraber olmayı bizlere nasip eylesin.” diyerek sözlerini tamamladı.

Piraziz İlçe Müftülüğü