05.05.2022

GENÇLİK KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZDEN OKULLARA BAYRAM ZİYARETİ

Piraziz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü olarak İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu önderliğinde ilçemize bağlı ortaokul ve liseleri ziyaret ederek mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ettik.

Piraziz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Mümtaz Aydın öncülüğünde, Gençlik Koordinatörlüğü yardımcı hocaları Murat Demir ve Rıdvan Oral ile birlikte okullarımızı ziyaret ederek idareci, öğretmen ve öğrencilerimizin Bayramlarını tebrik ettik.

Piraziz İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ekibi olarak İlçe Müftümüz Sayın Haydar Bektaşoğlu önderliğinde ilçemizdeki öğrenci ve gençlere yönelik çok yönlü çalışmalarının ve yeni projelerinin olduğunu ifade eden Gençlik Koordinatörü Mümtaz Aydın, dolu dolu bir Ramazan Ayı yaşadıklarını ifade ederek öğrencilerimizin her zaman yanlarında olduklarını belirtti.

Bayramlaşma esnasında idareci ve öğrencilerimize çikolata ve şeker ikram ederek programımızı tamamladık.

Yapılan ziyaretlerden dolayı Gençlik Koordinatörlüğüne teşekkür eden idareci ve öğrencilerimiz, Müftülük ile birlikte yeni projeleri gerçekleştirme arzusu içerisinde olduklarını dile getirdiler.

Piraziz İlçe Müftülüğü