13.05.2022

PİRAZİZ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜMÜZDE "KİTAP OKU-YORUM PROJESİ" MÜZAKERELERİ DEVAM EDİYOR

"Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında din görevlileriyle gruplar halinde gerçekleştirilen müzâkere programlarına devam ediliyor.

İlçe Müftümüz sayın Haydar BEKTAŞOĞLU önderliğinde, ilçe vaizi Muhittin Gürel'in organize ettiği "Kitap Oku-Yorum" projesi kapsamında bu ay Türkiye Diyanet Vakfı Yayınlarından Yrd.Doç.Dr Abdülcelil Candan’ın “Ulemanın Gücü" isimli kitabı ve Mart 2022 Diyanet Aylık Dergisi müzâkere edildi.

Bu kapsamda, ilçe müftülüğümüze bağlı Kılıçlı Köyü Merkez Camii'nde Din Görevlileri Sinan Aydın ve Taner Demirbaş’ın, Şerefli Köyü Merkez Camii’nde Din Görevlisi Akif Uçar ve Nefsi Piraziz Köyü Merkez Camii’nde Din Görevlisi Erkan Aydın’ın moderatörlüğünde bir araya gelindi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ve din görevlilerinin de kitaptaki bilgi, fikir ve düşüncelerden çıkardıkları sonuçları yorumlayıp paylaştıkları müzâkere programı, ikram ve karşılıklı sohbetten sonra sona erdi.

Piraziz İlçe Müftülüğü