Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 81 ilde gerçekleştirilen umre ödüllü yarışmaya Giresun’dan yaklaşık 355 üniversite öğrencisi katıldı.
Detay

Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral, Bahar Kalkanı Harekatı'nın zaferle sonuçlanması için tüm camilerde sabah namazında Fetih Suresi okunarak dua edildiğini açıkladı.
Detay

Giresun Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü’nün destek verdiği oluşumlardan biri olan Giresun Genç Diyanet Topluluğu tarafından Âşıkân-ı Nebi Konseri verildi.
Detay

İl Müftüsü Muhittin Oral, “Aziz milletimizin, Giresunlu hemşerilerimizin ve bütün İslam aleminin Regaib Gecesi'ni tebrik ediyor, bu gecenin ve mübarek üç ayların Müslümanların barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum.” dedi.